English     Deutsch     Italiano

De Appel Camping and Caravan Park


camping site De Appel Camping and Caravan Park is gelegen in County Tipperary in Zuid Ierland. Gedurende het verloop van de jaren heeft onze camping vele onder scheidingen gekregen, oa. de beste 3-sterren camping in Ierland; gekozen door vakantiegangers, die ook op andere camping geweest waren.
 De camping is een bescheiden familie aangelegenheid. Er zijn voorzieningen voor min or meer 60 personen per nacht. Alhoewel het aantal vakantiegasten meestal minder is tijdens de maanden Mei en September. In tegenstelling met dat er geen voorzienungen zijn voor een groot aantal personen, biedt de camping temidden van aardbeien, frambozen, pruimen en appelbomen, veel ruimte. En ruimte hebben vinden we belangrijk, vooral tijdens een vakantie. Onze vakantiegasten dat beetje eksrta geven doen we graag. We doen ons best om u het gevoel van welkom te geven bij aankomst en ook ontvangt u dan een fles van onze prijswinnende appelsap (De beste in Ierland, 2003; Bridgestone gids), waarvan U kunt genieten terwijl u alles een beetje installeert en verkent. We hopen dat U het prettig vindt dat veel van de voorzieningen/douches, toiletten, afwas en was gelegenheid in een grote kampeerschuur zijn, waar U ook kunt koken en gebruik maken van de grote houten tafels met zitplaatsen. We doen in alles ons best om het verblijf van onze vakantiegasten zo aangenaam mogelijk te maken, niet in het minst door alles schoon en opgeruimd te houden.
 Ook hopen we dat het U zal opvallen dat alles goed georganiseerd is; de elektriese kontaktpunten zijn 15 amp. En waar U ook bent op de camping een elektries kontaktpunt en drinkwater zijn slechts een paar passen bij U vandaan. En wat voor U ook belangrijk is dat we geen ekstra geld vragen voor het gebruik van warm water (douches, afwas of handwas), noch voor het gebruik van diepvries, koelkast, de nieuwe tennisbaan, of speelveldje met schommel en glijbaan.
 Maar het zijn niet alleen de vakantiegangers die we het graag naar de zin maken, we schenken ook aandacht aan het milieu-vriendelijk-zijn. Een groot gedeelte van het warme water wordt verwarmd via een solar-systeem. We hebben een plaats waar U papier, glas, en lege blinkjes (aluminium en tin) kunt brengen (voor plastic is nog geen inzamelings punt in deze omgeving). En verder zal het U ongetwijfeld opvallen dat er zoveel verschillende, prachtige bomen en struiken (de meeste met naam) op de Appel zijn.
 Een ander belangrijk punt voor het sukses van de camping is de redelijke prijs die U betaald voor Uw verblijf op de cmping. We houden het gemakkelijk; de prijs is per persoon (plus elektries, indien U daar gebruik van wilt maken)
 Veel mensen vragen hoe we de vakantiegasten zoveel kunnen aanbieden voor zo weinig geld. Het antwoord hierop is dat we een groot gedeelte van de kampeer ruimte ook gebruiken na dat het vakantie seizoen voorbij is. De camping is ieder jaar open van 1 mei tot 30 september. Gedurende de herfst en wintermaanden wordt de kampeerschuur voor het tijdelijk bewaren van appels en appelsap gebruikt. De verharde standplaatsen buiten zijn handig voor de lege appelkisten. Bij mooi herfstweer wordt de tennisbaan gebruikt door de jonge mensen die werken op de farm, en het speelveldje met schommels en glijbaan is zeer in trek bij de kinderen van de klanten die komen om of appels,peren, pruimen, frambozen, aardbeien, appelsap of jam te kopen. Al deze dingen samen helpen om de camping-prijzen aantrekkelijk te houden.
 Dus mocht U uw vakantie in Zuid Ierland willen doorbrengen in de provincie Munster (onderverdeeld in Tipperary, Cork, Kerry, Waterford, Limerick en Clare) of Kilkenny (behoord tot de Leinster-provincie) dan is de Appel een ideaal, centraal gelegen, plekje voor het maken van dagtochtjes naar allerei mooie en interessante plaatsen. Op deze website kunt U zien dat er veel te doen en te zien is in deze omgeving en in heel Zuid Ierland.
 We wensen U veel plezier bij het maken van Uw vakantie plannen en hopelijk tot ziens.

Bezoek onze pagina op de ANWB-websiteTipperary Logo